Помаже Бог браћо и сестре!

СА ВЕРОМ У БОГА ЗА СРПСКИ НАРОД - МА ГДЕ ОН БИО

уторак, 10. март 2009.

Корени сатанизације свега Српског

Danasnja Srbija, teritorijalno, politicki, medjunarodno, ekonomski itd. krajnje nedefinisana, jos uvek pociva na lazima na kojima je izgradjen posleratni poredak, i zato prolazi - kako prolazi.
Sopstveni identitet nije povratila, lazi o samoj sebi nije jasno i zvanično demantovala, konfiskovanu i od komunista otetu imovinu nije vratila, oklevetane i lazno optuzene Srbe nije rehabilitovala!

Mozda ce se mnogi pitati sta ja tu pisem, i kome je neko srpsko pomirenje danas vazno, kada svako gleda svoja posla?
Sigurno da nije vazno takozvanoj "eliti" (kamo srece da je imamo - ali svaka cast cestitim i izvanerdnim pojedincima), koja izvanredno zivi i lično dobro prolazi.

"Ali neka bude važno onima kojima se sve ovo gadi, kojima je dosta laži i spoljnih i unutrašnjih, koji već hoće da izađu iz začaranog kruga zla i prevare a ne znaju više šta da rade, kome da se okrenu, za koga više da glasaju, u koju to zemlju da emigriraju, da bi opet patili za svojom. (Citat preuzet)"

Lazi o nasoj proslosti duboko su izvitoperile nase danasnje moralno vrednovanje, i potpuno nam deformisale svest. Spremni smo da se odreknemo sami sebe, samo da "udjemo u Evropu".

A sve to proistice iz Titove strategije o slamanja srpskog nacionalnog duha i svega sto je pravoslavno u cilju komunizacije Jugoslavije i Balkanskog poluostrva. Taj isti Titoizam nam je usadio da je četništvo ‘’neprijatelj naroda'’. Zbog te istorijske laži pale su i danas padaju i stradaju generacije Srba. Zbog te lazi smo izgubili srpske,istorijiski verifikovane teritorije, jer ih nismo znali pravilno sacuvati i braniti.

Satanizacija Srba danas ne bi bila moguća bez satanizacije Ravnogorstva Srbije u Drugom svetskom ratu.

Sta mozemo urciniti da se ne unistimo zauvek?

Nas moralni zadatak, presudan za opstanak
Nacije, Države, i Duha Srpskog Naroda je

pre svega demistifikacija pojma cetnistva
iznosenje istine o Ravnogorstvu Srbije
otkrivanje lazi i anti sprske strategije Titoizma
i suocavanje sa njegovim posledicama po Srpski narod

Pocnimo proces nacionalnog ozdravljenja cinom rehabilitacije svega srpskog - satanizovanog, time sto cemo na dostojan nacin, kako mu to dolikuje,sa svim pocastima, sahraniti posmrtne ostatke naseg Srpskog sina, Generala Draze Mihajlovica.