Помаже Бог браћо и сестре!

СА ВЕРОМ У БОГА ЗА СРПСКИ НАРОД - МА ГДЕ ОН БИО

недеља, 5. април 2009.

Voja Žanetić: KONKURS ZA POSAO

SRPSKA ANALITIKA


Voja Žanetić: KONKURS ZA POSAO


U skladu sa proklamovanom politikom nemilosrdne i globalne dominacije, a zbog povećanog obima poslovanja, uvođenja novih servisa, sistematizacije radnih mesta i reorganizacije poslovanja u Srbiji i na Balkanu, Centralna Obaveštajna Agencija Sjedinjenih Američkih Država, filijala Beograd, raspisuje
KONKURS ZA UPRAŽNJENA RADNA MESTA U ODSEKU ZA ŠPIJUNAŽU I OPŠTE OBAVEŠTAJNE POSLOVE
Agencija obaveštava sve zainteresovane pojedince da mogu aplicirati za posao na sledećim radnim pozicijama:
Domaći izdajnik
Strani plaćenik
Krtica
Drukara/Tužibaba
Trovač (u verbalnom, a ne nužno i u bukvalnom smislu)
Samostalni davalac informacija (junšpi običan)
Džems Bond u pokušaju
OPIS POSLA
* Saznavanje i dostavljanje informacija relevantnih za realizovanje interesa naručioca posla, a sa posebnim naglaskom na one informacije koje se, u najmanju ruku, ne smatraju javnim.
* Dostavljanje potpuno pogrešnih ili delimično tačnih informacija osobama, institucijama i medijima koje naznači naručilac posla, a u cilju delimičnog ili potpunog dezinformisanja navedenih subjekata.
* Indoktrinacija posebno određenih osoba moralnim i vrednosnim stavovima naznačenim od strane naručioca posla, a u cilju promene moralnih, vrednosnih i ostalih stavova koje indoktrinirane osobe već imaju - u pravcu koji odgovara naručiocu posla i njegovim interesima.
* U posebnim slučajevima od izvršioca posla će se zahtevati obavljanje radnih zadataka koji se ne mogu saopštavati u potencijalno ozvučenim prostorijama, preko mobilnih i fiksnih telefona, pa samim tim ni preko ovog oglasa.

POTREBNE SPOSOBNOSTI I KVALIFIKACIJE
* Osnovna sposobnost rukovanja tehničkim sredstvima pogodnim za obavljanje obaveštajnih delatnosti: automobil (minimum CiA kategorija), kompjuter, telefon, prislušni uređaji, dvogledi, durbini, kamere i fotoaparati.
* Fleksibilni moralni standardi i sposobnost lakog prilagođavanja etičkih principa višim interesima naručioca posla. Osobe sa umanjenim emotivnim reakcijama, sem onih prema novcu, imaju prednost pri zapošljavanju.
* Ranije radno iskustvo u obaveštajnim službama nije nužan uslov za dobijanje radnog mesta, ali omogućava prednost u bodovanju. Poznavanje rukovanja oružjem nije neophodno, ali se preporučuje za svaki slučaj.
* Poznavanje engleskog jezika može umnogome olakšati komunikaciju sa poslodavcem, ali u slučaju aplikanata koji svojim prethodnim znanjem, iskustvom i sposobnostima mogu unaprediti rad Agencije, ovaj uslov nije važan a ni neophodan.
* Aplikanti moraju podneti dokaz da protiv njih nije pokrenuta javna ili tajna optužnica u Haškom tribunalu, da žive ili da su pritvoreni na teritoriji Republike Srbije, te da, ako su muslimanske veroispovesti, nisu trajnije boravili u Iranu, Iraku, Avganistanu i severnim delovima Pakistana. Osobe koje žive na teritoriji Vojvodine prijave mogu, zasad, slati u Beograd, a osobe koje žive na području Kosova mogu se obratiti kancelariji u Prištini i slobodno izostaviti naziv Metohija iz svoje aplikacije za posao.
OSTALI USLOVI
* Kandidat za radno mesto mora biti spreman na neodređeno radno vreme, boravak u prirodi (šetnja po parkovima, noću), voljan da na sastanke često i rado putuje u inostranstvo, pozitivno orijentisan prema prerušavanju - čak i u osobe suprotnog pola. Diskretne osobe, voljne da se novim zaposlenjem ne hvale partneru, deci, rodbini, prijateljima i bivšim kolegama, više su nego dobrodošle.
* Agencija će svojim zaposlenima omogućiti prijatno radno okruženje u timu sa velikim brojem već angažovanih ovdašnjih agenata, solidna primanja i isprave sa svim nephodnim vizama, a bez čekanja u redu ispred ambasade. Falsifikovane isprave moguće su, uz blagovremeno podnetu i nevidljivim mastilom napisanu molbu nadležnom odseku Agencije.
* Aplikanti iz nevladinih organizacija, medija, pripadnika sadašnjih i bivših vladajućih stranaka, kao i pripadnici administracije Republike Srbije nemaju prednost pri zapošljavanju, sem u slučaju da se uprazni neko od već mnogobrojnih postojećih radnih mesta popunjenih kadrovima sa ovim kvalifikacijama.
KONTAKT
Prijave, bez biografije (biografije već imamo), mogu se slati na već poznatu beogradsku adresu ili na
Centralna Obaveštajna Agencija
Sektor ljudskih resursa
Vašington, Okrug Kolumbija, 20505
Konkurs je otvoren do završetka suđenja Jovici Stanišiću.


("Večernje novosti")